i mirëpritur

Rreth nesh

themeluar në 1993, Foshan YongShengDa Machinery Co., Ltd. (YONGDA, ose YONGDA Electromechanic), një ndërmarrje China National Hi-tech, është e përkushtuar në zhvillimin e, prodhim dhe marketing thellë pajisjet e përpunimit të gurëve, qeramikë, qelqi dhe metale.

ajo që ne e bërë

produktet tona

HULUMTIMI TANI